Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κεντημένου Ψωμιού

Αγαπητοί φίλοι, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κεντημένου Ψωμιού που πραγματοποιείται από το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου!

Πιο αναλυτικά οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

  1. Εως τις 30/6/2023 να δημιουργήσουν έναν κεντημένο άρτο της επιλογής τους. (Έχοντας ως γνώμονα τον πολιτισμό και την τέχνη τονίζουμε πως δεν υπολογίζεται μόνο η πολυπλοκότητα της κατασκευής, αλλά και η φαντασία που αποτυπώνεται στο ψωμί).
  2. Να αποστείλουν τη φωτογραφία με τα δημιουργήματά τους, μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος, σε ένα από τα παρακάτω Social Media του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου (Με όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση).

Instagram: @european.bread.museum

FaceBook/Messenger: @Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου

E-Mail: museo@ilmb.gr

Viber: 6986695297

Για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ως έπαθλο λογίζεται η προσθήκη όλων των συμμετεχόντων στη βιβλιογραφική μας συλλογή η οποία θα περιέχει τις δημιουργίες και φυσικά το ονοματεπώνυμο τους, σε μία προσπάθεια ανάδειξης του ταλέντου τους σε μία τόσο σπάνια τέχνη.

Σκοπός του «Πανελλήνιου διαγωνισμού κεντημένου Ψωμιού» δεν είναι άλλος από το να αναδείξει όλους τους ευφάνταστους άρτους από κάθε γωνιά της χώρας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στη διάδοση της κουλτούρας του άρτο-κεντήματος.

Περιμένουμε τις κεντημένες “art”-δημιουργίες σας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα.

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Share This